Oversikt over høstens aktiviteter i historielaget.

Bildet til venstre er fra tidligere tundager.

Tundag
Lørdag 23. september blir det tundag på bygdetunet kl. 11.00 – 15.00. Det er anledning for alle til å selge sine varer og produkter. Historielaget vil stå for salg av kaffe og heimbaka brødskiver/kringle, samt «kølboller», en rett som ligner fleskepannekake, og som du er med og steiker. Prim, hvitost og brød alt heimlaga, er også å få kjøpt. Oralas Venner selger kugjødsel, poteter og syltetøy. Bodplassene er gratis, og det er fint om dere har med bord.

Bading i røykbadstua
Første badedag blir lørdag 23. september kl. 15.00. (Merk tida). Videre blir det badedager kl. 14.00 lørdagene 28. oktober og 25. november.

Vandring på Finnstigen
Ottar Wilhelmsen har ryddet stien fra Varalddammen til Bloksberg i sommer, og søndag 24. september blir det vandring med start fra Varalddammen kl. 11.00. Vi samles ved bygdetunet kl. 10.30 der vi ordner oss med bilskyss. Løypa er 7-8 km lang, og det blir en matrast i Solbergvangen.

Temakvelder på Arstun
I høst blir det temakvelder på Arstun kl. 19.00 tirsdagene 3. oktober og 7. november. Hva slags tema det blir er ennå ikke avklart. Det blir kunngjort i Glåmdalen under «Det skjer» og på Historielagets hjemmeside.
Har du forslag til tema (film, foredrag, underholdning etc.) kan du ta kontakt med John Martin, tlf. 414 29 139. Det gjelder også for temakvelder til vinteren.